2020-08-11

karttulassa sielu lepää

 Well Whattaya Know Episode 2 GIF by Star Wars - Find & Share on GIPHY
...se jatkaa postaamista! tästä voisin jopa pistää itselleni shoutin instagramiin, hui.

tuli käväistyä isin lapsuudenkodissa karttulassa tuossa kesäloman viimeisenä päivänä ja sain sieltä ihan kiitettävästi kuvia! mul oli mukana myös 13 wishes spectra, mutta se saa varmaan ihan oman postauksensa koska oon liian laiska käymään sen kuvia läpi vielä.

ensiks muutama panda! peacemerkkivaroitus







joko on rauhaisa olo? oon tosta asukokonaisuuden keksimisestä muuten super ylpee, just sitä meininkiä mitä pandalle halusin! salee pysyy noissa kledjuissa jonkun aikaa, älkää yllättykö jos sillä on seuraavassa kuvassa nuo vieläkin vaikka yleensä pyrinkin vaihtelemaan vaatteita kuvien välillä (sans leprotto ja ailís).

sit tulee elsa babygorlia ja ihan kunnolla! se on noine silmineen oikeesti varmaan mun edgyin nukke, kyy whomst?

















sit siirrytään sisälle, elsa edelleen matkassa!







semmoinen kuvapläjäys! sit valikoimaan mitkä näistä päätyy instagramiin, voi olla et postailen näitä siellä tyyliin vielä joulunakin.... tosta vikasta kuvasta muuten sen verran että kannoin beben tossa asennossa pihalle, käden tasapaino petti ja se lensi SUORAAN aika inhaan kivikkoon. mutta hail toi jättiperuukki, ainoo mitä sille kävi oli käsivarren irtoaminen, ei naarmun naarmuakaan!! en anna enää itelleni lupaa kertaakaan kirota ton peruukin hankaluutta. ;_; se oli kyl yks elämä vilisee silmien edessä-momentti kun tajusin että se tippuu enkä voi tehdä asialle mitään omg.

aini, oli muuten vekkulia kuvailla tätäkin typykkää alkuun, kun sen ripset näytti tältä suoraan pyyherullasta:

MUTTA sitten ihmeen kaupalla sain ehkä n. kolmannella tökkäyskerralla ne normaalisti pysymään taas? siis, tökkäsin ripset ulkokautta takaisin teipin alle ja ne kiinnitty. eliittinukkeilua sanon minä!

mutta siinäpä tän kerran kuvapläjäys, tässä vielä yksi pirteä ja pehmeä elsakuva loppukevennykseksi:

heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti