2020-08-23

S H Ö N K

terve! tänne on taas tullut uutta perheenlisäystä, tälläkertaa vähän tutummassa muodossa.

tulipa siis napattua toinen '06 shinku yahoo! japan auctionsista, ihan vaan koska se on paras pullip ikinä. ok, alkuperäinen syy ostokselle oli että pääsisin nappaamaan omalle vajaastockiselle shinkulleni cherielle vihdoin kun-kun pehmon ja keräilykortin. ja ehkä myös peruukin ja ehjät kengät. ja salaa toivoin että nuken naamassa olisi vikaa että pääsis sit tienaa rahoja takas myymällä nuken eteenpäin... mutta täydellinen yksilöhän sieltä tuli!

kun kyseessä on shinku eli paras pullip ikinä niin ei tietenkään haittaa yhtään, on mulla ollut muutenkin suunnitelmissa hankkia toinen ihan stockina pidettäväksi.

hankin beibsin yahoo! japan auctionsista as per usual ja ihanaa ettei ems hidastele koronasta huolimatta. ♥️ suomen puolella sitten alkoi jumittamaan kun kesti reippaasti yli vuorokausi verojen ja käsittelymaksun hoidon jälkeen, takana ovat ne ajat kun paketti pääsi liikkeelle parissa tunnissa nettitullauksesta...

sit voisin tehdä hienon esittelyn™ nukesta!

tästä piti tulla sellainen hieno naku nukke + stockit flat lay-kuva, mutta kun olin kengät tyrkännyt jalkaan niin en uskaltanutkaan enää voimalla niitä kiskoa pois joten sukkikset ja popot jäi nyt nukelle... kaiken lisäksi kuvasta unohtui vetoavain! kyllä tästä suurinpiirtein kuitenkin näkyy paketin sisältö.

tällä tulis kans rozen maiden-brändätty ständi ja nyt voin ylpeänä kahden shinkun omistajana sanoa ettei mulla ole yhdenkään shinkun ständiä! cherie tuli ständittä ja tällä tuli joko kanarian tai hinaichigon moinen jossa lukee isolla "Dal". :D mikäs siinä!

tässä artsy kuva siitä avaimesta ihan erikseen kuitenkin vielä! pitäis joskus käyttää näitä kuvissa, ei koskaan tuu muistettua et ai näillä tulee tämmösetkin mukana kun säilytän proppeja erilleen stockasuista...



vähän asun yksityiskohtia seuraavaksi, mullehan tää on ihan tuttu juttu kun shinkun stockit on tullut reilut 6 vuotta omistettua, mutta en oo koskaan tainnut esitellä niitä näin yksityiskohtaisemmin!

komean vino nappirivistö <3

näitä kenkiä en tosiaan uskaltanut enää kiskoa irti siksi, että cherien kengistä toisen mä onnistuin muinoin rikkomaan... toisen sit irroittelin paloiksi tarkoituksella että mätsäisivät. näiden kanssa en ota mitään riskiä, ne on nyt jalassa ja saavat pysyäkin jalassa. update sainkin ne irti kun piti sukkista suoristaa mut NOH

irstas!


meikki! on se nätti. ♥️ shinku on mun lempijulkaisu jo pelkän meikin perusteella, mutta koska mulla on jo yksi tuunailtu shinku ja tän stocklookkikin on aivan huikea, niin tämä jää ihan fullstockiksi! lisäripsiä törkkäsin ulkokautta mutta muuten ei aikeita muutella nukkea lainkaan, nimi pysyy myös shinkuna.

sit tietenkin koko nukketilauksen syy.... VIHDOIN mullakin on kun-kun!!!!

...se tosin on visusti cherien, shinku saa kärvistellä ilman. feat. softis-feef

tässä vielä vähän viistosti takaa kuvaa, nuo saparot on TÄRKEÄT.

ja epämääräinen ylhäältäpäinroikotuskuva? siitä asti kun hankin 24mm linssin oon ollu ihan mahdottoman laiska asettelemaan nukkea istumaan/seisomaan paikkoihin kun "hei voihan sen kuvan ottaa silleenkin et nukke on kädessä".............

toisaalta välillä se nuken kädessä pitely on myös ihan varteenotettava vaihtoehto!

pysähdyin matkalla metsäläntistä omaan pihaan jonkun toisen kerrostalon takapihalle ottamaan tätä. :) kiitos lävitsekulku & päivänkakkara-ystävyydestä!

ja lopuksi vielä punaisia lehtiä!!! oon aina heitteröiny syksyä tunteella MUTTA mulla tapahtui kesällä snadi elämänmuutos jonka myötä oon panostanut enemmän kiitollisuuteen ja yleisesti parantanut elämäntyyliäni ja katsos, nyt innostun jo syksystäkin? pääsee juomaan kaakaota roppakaupalla peittoburriton sisällä mmm...... tosin ruska musta on edelleen törkeen yliarvostettua (joka on ehkä ironista koska keltainen ja oranssi kuuluu kummatkin mun top 3 lempiväreihin).

hyvää alkavaa syksyä toivottavat shinku ja isa!

2 kommenttia:

  1. Äh äh, tää ei nyt kyllä varsinaisesti tee hyvää mun tuplashinku-kuumeelleni :'D Kyllähän sitä varmaan täytyy jossain kohdassa repäistä (korona on toistaiseksi vähän jarrutellut näitä suunnitelmia mistään tilaamisesta). Aivan ihanaa, että otit tähän postaukseen kuvia Shinkun stock-yksityiskohdista! <3 On se vaan tosiaan paras Pullip koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaijai tuplashinkut sinnekin!! >:) ihme kun näitä yksityiskohtia tulee livenä aina ihasteltua mutta kuviin ne harvemmin päätyy.

      Poista