2020-09-06

will hell me nah

tänne saapui jälleen uutta lihaa! tällä kertaa vuoden 2013 julkaisun, pullip wilhelminan muodossa. niin mites se mun groove inc heitteröinti menikään taas?

2020-08-23

S H Ö N K

terve! tänne on taas tullut uutta perheenlisäystä, tälläkertaa vähän tutummassa muodossa.

tulipa siis napattua toinen '06 shinku yahoo! japan auctionsista, ihan vaan koska se on paras pullip ikinä. ok, alkuperäinen syy ostokselle oli että pääsisin nappaamaan omalle vajaastockiselle shinkulleni cherielle vihdoin kun-kun pehmon ja keräilykortin. ja ehkä myös peruukin ja ehjät kengät. ja salaa toivoin että nuken naamassa olisi vikaa että pääsis sit tienaa rahoja takas myymällä nuken eteenpäin... mutta täydellinen yksilöhän sieltä tuli!

kun kyseessä on shinku eli paras pullip ikinä niin ei tietenkään haittaa yhtään, on mulla ollut muutenkin suunnitelmissa hankkia toinen ihan stockina pidettäväksi.

2020-08-13

whimsiguaval

moi! marssin guava (vaihdoin mangon nimen! woohoo!) kädessä kodin viereiseen metsälänttiin ottamaan jotain pikaräpsyä pullip suomen nukkekesä-haasteeseen, mutta näitä kuvia tulikin useampi ja kaikki ihan kivoja vaikka kovin samankaltaisia. päätinpä siis postata tänne! nää on otettu jo ennen noita karttulakuvia mut mulla oli suuri hinku päästä käymään ne läpi ennen näitä... toivottavasti nautitte vaikka nää vois tosiaan karsia ehkä 2-3 kuvaan LOL.



2020-08-11

karttulassa sielu lepää

 Well Whattaya Know Episode 2 GIF by Star Wars - Find & Share on GIPHY
...se jatkaa postaamista! tästä voisin jopa pistää itselleni shoutin instagramiin, hui.

tuli käväistyä isin lapsuudenkodissa karttulassa tuossa kesäloman viimeisenä päivänä ja sain sieltä ihan kiitettävästi kuvia! mul oli mukana myös 13 wishes spectra, mutta se saa varmaan ihan oman postauksensa koska oon liian laiska käymään sen kuvia läpi vielä.

ensiks muutama panda! peacemerkkivaroitus



2020-07-26

nimien supersyvälliset taustatarinat

moi!! emt onko tällä enää ainuttakaan lukijaa joka välillä bloggerin lukulistaa kävis vilkuilemassa, mutta ei haittaa vaikka itsekseni pölisisinkin. en ainakaan vielä uskalla mainostaa missään instagramissakaan blogin jatkamista, koska pelottaa ettei tästä tule mitään vaan luovutan taas 2-3 postauksen jälkeen.... nyt kuitenkin Sara teki niin hauskan postauksen että oli pakko ryövätä idea itsellekin! krediitit siis sinne, käykää sekin postaus lukemassa jos ette niin ole tehneet jo. teen tän mun ihan KAIKISTA (pullip-)nukeista, vaikka reilu 2/3 näistä onkin jo myyty.... let's go!