2014-05-01

en malttanu oottaa joten tässä jo tää seuraava postaus

Päivää kaikki toverini, ensinäänkin tästä oksetusfiiliksistä (i blame it on the metrilaku.......) haluaisin toivottaa hyvää vappua kaikille uudelleen! Sanoin viimepostauksessa (jonka postasin peräti tunti sitten huhhuhuh mikä postaustauko syvimmät pahoitteluni) että postaisin uudelleen vappuloman aikana myöhemmin mutta pffft hahaa LIES jep sain tän postauksen valmiiksi ja kärsimättömyys on vakava tauti.

Wopwop mitäs ????


Uusinukke!!!! Päätin siis valita My Melodyn koska se oli makoisaan hintaan eBayssa juuri silloin ja ajattelin että Classical White Rabbit ei kuitenkaan loppuunmyy ihan vähään aikaan joten hintamuutoksia sille neidille tuskin luvassa -- toisinkuin My Melodylle jonka hinta pomppailee ihan myyjän perusteella vaikka minne eBayssa.



Neidin nimi on Mallory, jonka tyttönen sai Spiderwick -kirjojen Mallory Gracelta. En itse suuresti kyseistä hahmoa ihaile, mutta nimeen rakastuin syvästi <3 Mulla on ollut nukkesuunnitelmissa Mallory -niminen MM jo since ... 2012? Ihailkaa taitoani tarkentaa kameralla muuten.

Tässä tytön äksessööriä pikkaisen, otan muuten myöhemmin kunnon kuvan MM stockien kaikista osasista, nyt en älynnyt kun riisuttua 3. kropan heitin kaikki kamppeet suoraan obitsun päälle.

Pian jo Pallo aka Ryynimakkara aka Rory aka Mallory kävi peruukkivarkailla ja raa'asti kiskoi Yuin hiusnahan omaa kuulaansa koristamaan. :)

Maanirykkaran uusi peruukki tuli eilen postissa mutten ole jaksanut vielä kuvata sitä sillä XDD Ensipostauksessa sitten köhköh

Mulla oli alunperin suunnitelmissa vaihtaa neidin silmät mutta koska
a) Nuo on söpöpöpöpö .. pöpöt? Ne saavat jäädä.
b) tällä on pehmeät chipit niin tumpeluuttani varmaan tuhoaisin nuo niitä irroittaessa. Tosin, kukapa ei pitäisi veitsellä silmien iiristen uloskaivertamisesta ... tykkäättekö mun kuvailuista <3

Ton hiiren nimi on muuten Hipi-Pan jonka yhteistyössä keksivät Ada ja Mamutin (unohin mamun blogin omg adaniinaoonaalliaino joku kertokaa)!

- - -


Seuraavaksi Nitatyttöstä! Hieman vanhentuneita kuvia tosin sillä tämäkin apina sai uuden peruukin (vihdoin) eilen, siitä lisää alempana.

Arvatkaa kuka älykääpiö meinasi tätä kuvaa ottaessa unohtaa Nitan jalat kuvauspaikalle?
Hiirenkorvat on ihania voisin syödä niitä lounaaksi ja kylpeä niissä pus <3

Kerroin teille viimepostauksessa Humbertista joka kuoli mutta tuntuu että jokin tuttu olento kurkistelisi tuolta kengästä... :000

Salamalla otetut pikaräpsyt Nitan uudesta peruukista ! Otsis on muuten oikeasti tasainen mutta se jotenkin aina nousee toiselta puolelta, pitää yrittää saada se pysymään alhaalla heh. :D Cancanilta siis on mallissa r53a ja värissä burgundyBurg, mainitaan nyt vielä että HR peruukki koska en kelpuuta enää ei-HR peruukkeja tähän talouteen <3 Ah tätä silkkisyyden määrää! Malloryllä on muuten tätänykyä samassa mallissa peruukki, en vain leikellyt sitä mitenkään ja väri on Tangold. :)

Nitan mekko on muuten MINIJIJOlta <3



Ja kun vaatteet mainitttiin niin tungetaanpas tähän nyt muidenkin vaatetiedot vaikkei ollakaan postauksen loppuun päästy, eli:

Nita (aikaisemmat kuvat siis taunot en ala uudelleen selittämään mistä tuo pallomekko on)
> mekko: by Mamu
> sukkahousut: SparklyMarket
> kengät: Mimiwoo
> huppu: ..... duh u guys
Kikumi (josta kuvia tässä alla ennenkuin hätäännytte että MISSÄMISSÄMISSÄ)
> "mekko": Prupaten stock alushame
> ballerinat: Mimiwoo

Jos joku kysyy mistä Malloryn vaatteet on niin poksahdan.

- - -

Seuraavaksi pari Kiksukuvaa pääsiäiseltä, mutta eivät siis ole pääsiäisteemaisia, niistä kuvista pääsin jo eroon viimepostauksessa nwn


Tää on jotenkin tosi tönkkö taisiis tuossa käsi-otsalla-katson-vasten-aurinkoa jutussahan on kyse siitä että käsi varjostaa naamaa ja joojep kyllähän tuommoinen kitukasvuinen räpylä mainiosti varjostaa tuon giganttipään! :)

Ebin jalkapilkistys

Tässä vielä materiaalia miespuo-- EIVAAN SIIS HYI TISSEJÄ OLEN SYVÄSTI PAHOILLANI!!


heihei owo jA ÄLKÄÄ TOTTUKO TUNNIN POSTAUSVÄLEIHIN PLS :::(:( not gonna happen sorry u guys but nope

16 kommenttia:

  1. XDXDD just ko pääsin kommaamasta edellisee... No kommataan nyt tähänki! Ebinein postausväli ikinä khyl :D

    ekaks,

    MÄ TIESIN ET SE ON MY MELODY :DD anteeks huudan tänää koko ajan köhhköh mutku mä tiesin!! Mallory aka Ryynimakkarainen on söpötys söpöys tuitui <33 My Melody ei toki ole suosikkipulliani ikinä hmm noi awsumit huulet ahnam *q* noi kengät on jotain asddfghjf kawaii desua. love them ja noi Mallorykuvat muutenkin <333

    Ah ja Nita on yhtä Nitamainen kuin aina ennenkin ~~~ eli siis ihana (ps meinasin kerran unohtaa yhen nuken kädet metsään jee! soriolipakko) ja reps tolle tonttukenkäkuvalle, meni hetki tajuta että mit mut sit tajusin :D ja repesin krhm miten sun postaukset on aina näi hauskoja.

    Kiksutin on kansh kawaii ja vika kuvateksti kruunasi tän illan repeilypartyhardin lopullisesti XDXD

    Postaile taas joskus sitten, kyl loistavaa jaksaa aina odottaa ~~ nwnwnwn (Schnee kiittää, kuittaa ja painuu herättämään ittensä henkiin tän räkätyskuoleman jälkeen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ähähäh suunnitelma nimeltään kilometrikommentti-schnee-kristallilta-kumpaankin-postaukseen onnistui 8)8)8) -- what. JEE HIENOa! hihih Palloryyni kiittelee <3 Metsä on kyllä kamala nukkeraajavaras :((( Kiksu on tyytyväinen että avunsa miellyttivät silmäsiäsi :)

      suurkiitoskommentista <3

      Poista
  2. AHAHAHAHHAH TOI LOPPU XDXD *dies'causeoflaughter*

    VastaaPoista
  3. ooh aika gavaj kuvia oot malloryst ottanu kyllälylä :*:*:*:* ah en enne tienny et my melody on näi ihana, varsinki yuin peruukil ♥ Nita on kyl nii kawsu jänis(housu) aaw rakastan tota mekko mamu saa olla munki ompeluorja uwuwu ja hubert sukkiksetki kyl aika ihan kivat mylsh nwn hööö tykkäsin nitasta enemmä edellisellä peruukil :( mut toi uuski on kyl kiva ^^ myyks sen vanhan mulle hihahehe okei ei kyl olis kelle laittaa mut kuitenki haluun peruukkeja lisää varastoon d44 duh
    Kiksun porn- tarkotan kuvat oli tosi nättei neki namsms haluun prupsun alushameen ja lolin annaks neki mulle ku tuut seuraavan kerran jns joo okei hyvä kiitti ^^ meen nyt zz heihei

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. wowz kitosh !!! humbert kambert ja bömbert kiitävät kuin mansikka konsanaan owo häähähä en anna zzz ppzzt zztztz zz rrr jep

      Poista
  4. ui juma! mikä kaunotar :o en oo jotenki ikinä tykännyt my melodyn silmien väristä,mtta onhan toi nukke äly kaunis!!!

    VastaaPoista
  5. Wau, onnea superihanasta neitokaisesta! ♥
    Niin söpöjä kuvia >u< Varsinkin Nitapupukuvat (ei sillä etteikö viimeinen kuva olisi myös ollut hieno!!) ~

    VastaaPoista
  6. Suloinen neitokainen! Ja suloisia kuvia! :3

    VastaaPoista
  7. Hihi onneksi stalkkeroin jo Instagramista tätä neitiä >:) <3
    Saanko hypätä sillalta, mulle iski jäätävä nukkekuume näitä stalkatessa?

    VastaaPoista
  8. Onnea uudesta nukesta, aivan ihana tyttönen kyllä! *u* kauniita kuvia (:

    VastaaPoista
  9. Aww, vähänkö Mallory on suloinen! >u< My Melody on kyllä yks ihan mun suosikkinukeista ja toi (jämä)yuin peruukki sopii Mallorylle täydellisesti! ♡ Nita on myöskin suloisuuden ruumiillistuma niin vanhalla kuin uudellakin peruukilla, oi että! :3 Kiksu on aika söpöliini myös ja viimeinen kuva on tosi ebin (ignooraa laadun laskeminen tässä lopussa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moiheikitos ebin kommentista es-alli owo (mun vastaus viel laadukkaampi ähäh voitin!!)

      Poista
  10. Onnea uudesta nukesta! Mallory on super suloinen ja kaunis. ♥ Tosi hienoja kuvia ja Nita on myös todella söpö. Naww :3

    VastaaPoista
  11. no kommataan sitten tähänkin jos kerta pakotat unu vähän myöhässä kyllä eh olen pahoillani. pallo on kyllä erittäin suloinen nukke joten onnittelut hänestä, Minun Melodiani on ihana malli. tämä on kyllä taas yksi nukke lisää mun varastuslistaan joten varauduhan kunnolla uwu nuo stockit awww ihanimmat ikinä. pls ole niin kiltti ja anna/myy ne mulle jookoskookos nwn hipi-pan on kyllä suloisin sininen nukkekokoinen pehmoleluhiiri jonka olen ikinä nähnyt!!
    NITA apuaaaa pls älä julkase tällasii ylitäydellisii dalitinttikuvii kun mun dalkuume vaan kasvaa :( ei ollut reilusti tehty. mutta juu, mallorypallory on yumpan kuulankoristeellakin suloinen mutta niin on myös omalla peruukillaan.
    tästä tulikin ihmeen pitkä kommentti huhhuh jaksatkohan lukea ollenkaan. moika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos orja nwnwnwn hipi-pan on tyytyväinen kehuistaan muchas gracias owo ja hihihiih hanki dal vähä olis gavsu idc vaik hankisitki ciel robin kosk siit tulis kuitenki söpö vaik vihaanki ciel robin eiks jeh ;=I;))),99jasop josep maria jeesus WOW

      Poista
  12. Suuuurkiitokset kaikille ihanista kommenteistanne <3 ! Tyttösetkin kiittävät kehuista :)

    VastaaPoista