2014-10-13

aino is love aino is life

kunniamaininta ainolle

Päivääiltaa sinnekin, mahdatte olla ylpeitä kun ei mennyt kolmea kuukautta seuraavan postauksen tekoon! Mulla alko tosiaan siis lauantaina syysloma (okok virallisesti tänään vasta mutta plaaplaa vapaapäivä mikä vapaapäivä) joka meinaa sitä että on paljon aikaa nukkepuuhille. Oivasti juuri tänään sattui tulemaan ovelle asti Leekeworldin tilaukseni, oli muuten mieluisin herätys aikoihin! Aamun sitten viettelin vietin peruukinvaihtopuuhasissa ja tässäpä tulos:

2014-10-03

majesteettinen salaatti

kÖh.

hei
moi
vaan
sinnekkin

XDDD "tässä nyt muutaman päivän välein aion postailla"

... more like muutaman kuukauden välein nwnwn

Mulla ei oikeestaan oo mitään kunnollista syytä tälle karmivan pitkälle tauolle, kun että oon ollu koko kesän ja alkusyksyn ihan sairaan epäinspiroitunu koko nukkeharrastuksen kanssa, joten ei oo simppelisti vaan huvittanut uhrata ajatustakaan koko blogille. Tähän postaukseen heittelen siis tältä vajaan kolmen kuukauden tauolta kuvasia, joista flickrseuraajat on varmaan osan jo nähnytkin, mutta toivottavasti ei haittaa! Tässä on myös vanhempaa kuvamateriaalia, toukokuulta asti peräti. Varoituksen sanasina voisin mainita että tän kuvajärjestys on omituisin ikinä eikä tämä postaus tee muutenkaan minkään sorttista järkeä. Nauttikaa!


2014-07-15

papahh papahh

Heipä hei, mulla on tässä ihan älyttömästi postailtavaa joten jaoittelen kaiken materiaalin pienempiin postauksiin joita tässä nyt muutaman päivän välein aion postailla. Ekana vuorossa on Animecon, seuraavaksi julkaisemattomia nukkekuvasia, ja vikana sitten Kawacon + Tallinna (lue: 666 kuvaa Patareista ja ehkä pari hassua räpsyä vanhasta kaupungista koska hylätty neuvostoaikainen vankila jossa on teloitettu ihmisiä = perfperfperf).

Loogisinta olis varmaan kyllä postata nää aikajärjestyksessä eli ensin nukkekuvat, sitten Kawa ja vikana vasta Acon, mutta koska Animecon on nyt parhaiten muistissa niin se eka ja en viitsi kahta conipostausta peräkkäin postata joten nukkekuvat seuraavaksi. ^^

Liikuin Aconissa Adan, Ainon, Oonan ja Allin kanssa jotka majoittuvat meillä koska satun asustamaan täällä kaukana kaikesta eli kalakukkolandiassa :) Mukava con oli ja kiitos vielä teille nisujille conseurasta ja kauniista lauluista (laulettiin perjantaina singstaria ainakin 5 tuntia putkeen ja sen huomas lauantaina Oonan olemattomasta äänestä nams).

Mua kyllä silti harmittaa etten lähteny Suonenjoen mansikkakarnevaaleille.
Ne olis ollu paljo hienommat.
Kerpele.

LAUANTAI

https://farm4.staticflickr.com/3918/14631505586_c334c1f0d9_c.jpg
R.I.P., Makeke </3 Sinua tullaan muistamaan rakkaudella

2014-06-25

hups

Kerrankin postausta kuvaileva otsikko! Oon tosiaan tässä taas enemmän tai vähemmän vahingossa laittanut blogin näköjään tauolle, vaikka lupailinkin toukokuun loppuun Dollyversary ja Nita 2v postauksia XD Oh well, mennyt on mennyttä, joten päätin sitten tehdä tällaisen recap postauksen mitä tässä reilun kuukauden tauon aikana on kerennyt tapahtua...:

#1. Nita 2v!

isaedit 2023: mul ei mtn käryy mikä kuva täs pitäny olla ku kaikki tän ajan nitakuvat muissa postauksis joten ottakaa flickralbumilinkki

24.5. tämä pieni pullapalleroinen siis tosiaan täytti vuosia! Jos en olisi koskaan myynyt yhtäkään nukeistani, Nita olisi neljäs nugettini mutta kun valitettavasti kolmesta pallopäästä olen onnistunut hankkiutumaan eroon, kutsun Nitaa nykyään ekaksi nukekseni vaikkei asianlaita aivan näin olekaan. Nykyisistä nukeista ainakin vanhin! Kuvassa tytöllä on huvikseen väliaikaisesti testissä nuo chipit, Nirppanokkanen ei siis ole suinkaan jäämässä alienia muistuttavaksi psykopaatiksi. Ihana se noillakin kyllä on <3

#2. Malloryn uudet ripset

Pallloryyni Malaria Rory Pallo Ryynimakkara Pallosalama aka Mallory tosiaan sai uudet ripset, tosin nämäkään tuskin pysyvät koska öööh ööh. Mutta silti söpöpöt <3

2014-05-18

scoobedoopedoopdawillykite

(tanskan esc biisi soi pääs sori)

Päivääpäivääpäivää mulla ei oo oikeen mitään erikoista kerrottavaa joten siirrytään vaan suoraan vaikka kuviin? Nää on sitten satunaisessa aikajärjestyksessä, uusimmat eilen otettuja ja vanhimmat peräti maaliskuulta hah :D


Viimepostauksesta unohtunut kuvanen Malloryn jalkasista! Ihanimmat stockkengät ikinä, vaikka onkin vähän työlästä sitoa nuo nauhat niin lopputulos on kyllä sen arvoinen <3

Mallory the olkipää <3 Monet onkin jo flickristä varmaan bongaillut tuon uuden peruukin mutta laitetaan silti.

2014-05-01

en malttanu oottaa joten tässä jo tää seuraava postaus

Päivää kaikki toverini, ensinäänkin tästä oksetusfiiliksistä (i blame it on the metrilaku.......) haluaisin toivottaa hyvää vappua kaikille uudelleen! Sanoin viimepostauksessa (jonka postasin peräti tunti sitten huhhuhuh mikä postaustauko syvimmät pahoitteluni) että postaisin uudelleen vappuloman aikana myöhemmin mutta pffft hahaa LIES jep sain tän postauksen valmiiksi ja kärsimättömyys on vakava tauti.

Wopwop mitäs ????


Uusinukke!!!! Päätin siis valita My Melodyn koska se oli makoisaan hintaan eBayssa juuri silloin ja ajattelin että Classical White Rabbit ei kuitenkaan loppuunmyy ihan vähään aikaan joten hintamuutoksia sille neidille tuskin luvassa -- toisinkuin My Melodylle jonka hinta pomppailee ihan myyjän perusteella vaikka minne eBayssa.

pääsiäinen vappuna

Ihan näin ennenkuin kukaan valittelee kuvien myöhäisyydestä niin äpäpäp -- laskekaapas ensin montako päivää olen peräti ETUAJASSA ja miettikää sitten uudelleen. ;)

Eivaan, laiskistuin totaalisesti pääsiäslomalla joten heittelen nämä pääsiäiskuvaset vasta nyt tänne. Nauttikaa! Ja hyvää vappua! Se tunne kun peräkkäiset virkkeet päättyvät kummatkin huutomerkkiin! Olen pahoillani!




2014-04-18

suuruudenhulluja hiiriä

Moihei kaikki! Tästä tulee tämmöinen kuvaisa kuvapostaus kuvilla höystettynä jälkiruokavaihtoehtoina kuvat, kuvat ja kuvat. Saatan vielä pääsiäisloman aikana tosin postailla pääsiäisaiheista shoottia sillä mulla oli jo monenmonta onnistuneelta vaikuttavaa pääsiäiskuvaa (ja muitakin kuvia) otettuna mutta tekniikka petti part #666. joten piti alustaa muistikortti. :/ Toivottavasti nämä ovat kuitenkin kivoja!

Viimeviikon lauantaina käväisin Joensuussa visiitillä pitkästä aikaa ja heitin menemään kallisarvoista aikaa Adan (blogi, flickr), Niinan (flickr) ja pikkuisen myös Oonan (blogi, flickr) kanssa. Oonalla ei ollut nuksupuksuja mukana kun sen ei pitänyt alunperin olla edes tulossa mutta allekirjoittaneen ja Adan kuvatessa kuvatarinaa Niina kävi hämysti onkimassa sen jostain :00

Mulla ei tuota kuvatarinaa täällä tosiaan ole koska suurin osa kuvista tasoa mirutiini mutta tässä linkki Adan postaukseen josta kyseisen kertomuksen voi halutessaan lukaista! Useimmat mun nukkejen repliikeistä ja ajatuksista siis by minä nwnwnww ja loput by ada mutta MINÄMINÄminÄ



2014-03-30

pääsiäismeteoriitti

// oon kaks kertaa vahingossa julkassu tän, eli jos teillä on lukulistas jotain pääsiäismeteoriittisekoilua ollut, niin TÄMÄ on tarkoituksellisesti julkaistu!

KT: Pääsiäismeteoriitti


Oli aivan tavallinen päivä Pumpulipulauksessa: Yui pelasi kännykkäpelejä tovereidensa kuollessa tylsyyteen.


Yui: Kyllä, kyllllä, kyllä -- VOIHAN KAALIPOTAATTI!!!

2014-03-29

j'aime to eat ranskalaisia och köttbullar at ikea

frenginnedish <3

Nyt jo toinen postaus !! wowewewewo kaks melkein viikon sisään #newrecord
Älkää kuitenkaan ala tottua tällaiseen postaustahtiin, bloggaaminen ei meinaan tunnu kamalan luontevalta mulle ja äää välillä tekee mieli vaan piilottaa blogi ja unohtaa se mutta koitan nyt pitää tämän edes jotenkin pystyssä!

Tässä peräti jopa vain tuoreita kuvia, extrana kylläkin viimeviikolta kaksi jämäyuita mutta nekin aika tuoreita, ayy?

Mutta aloittakaamme! Ekaks vähä Iines Ankkaa maanantailta sit jämäyuita (toi oikeesti kuulostaa jollekki roskapussimerkil...) ja vikaks Milkaa tiistailta ja sit oli kai viel Kiksu en ees muista heheh joo.



Ihana mekko on Etsyn PandoAndMom'ilta <3

2014-03-22

jauheena reuma kebabministeri tulee

(= kauheen ruma kevätmonsteri tulee t: typokuningattaret ada ja alli)

Heipähei kaikki oliot silläpuolen ruutua jälleen! Taukoa on taas tullut pidettyä hiukan mutta toisaalta milloinka tämä blogi muka ei olisi tauolla? Joten en ala selittelemään.

Muutoksia nukeissa on tapahtunut joitain, ainakin Milka sai uudet ripset kuten myös Kikumi joka sai myös "uudet" (= omat stockit) silmät vaikkei jälkimmäisenä mainitusta uusia kuvia tässä postauksessa olekaan. Blogistakin vaihdoin vihdoin bannerin ja blogin nimi vaihtoi muotoaan ranskalaiseksi, sama merkitys vieläkin tosin (jos Alliin on luottamista XDDDD moi-en-osaa-ranskaa oon vaa nii tekotaiteelline plus kyllästyin plastic universeen).

Nyt kuitenkin kuvasiin! Ensimmäiseksi pari valittua palasta flickrutinliinistä, uusimmasta vanhimpaan olkaatten hyvät:


Yui nauttii ihanasta kesäpäivästä maaliskuussa ☼ Heh, on täällä vielä piskuisia lumikökköjä siellätäällä, mutta tämä kuva näyttää sille että voisi olla otettu keskellä kesää! Tämä ja seuraava ovat tältä päivältä, siitä eteenpäin vähän vanhempia.


Tytöt nauttimassa epätavallisen lämpimästä (7 astetta plussan puolella ..!) kelistä piknikin muodossa :)


Suklaalehmäsöpölikin nautiskelemassa keväästä, tämä tosin on ihan kuun alusta, kuten taustalta pilkottavasta jäästä voikin ehkä bongailla.


Nita seisomassa. Keskellä korpea. Ihan vaan kun ei muutakaan tekemistä. Ai joo, Nitallakin uudet silmät mutta ovat hitusen liian pienet joten eivät ole pysyvät. Tässä kuvassa näkyy paremmin mitä tarkoitan liian pienillä.

---

Siinäpä ne flickristä napatut, lisääkin sieltä löytyy mutta nuo olivat omat suosikkini. :)
Nyt muutama blogille eksklusiivinen tapaus jotka piti kai postata flickriin mutta "se vähän jäi". Nämäkin uusimmasta vanhimpaan, uusin tänään, vanhin peräti joulukuulta :D


Hömelöhkö otos Yuista johonka heitin kuusisataakuusikymmentäkuusi filtteriä päälle. En voinut olla laittamatta koska 1) bokeh, 2) hömelöin ilme ikinä & 3) värit.


Samalta sessiolta kuin aikaisempi nitakuva, tälläkertaa neiti vain hankkii virtsatulehdusta istuskelemalla haara-asennossa lumessa. Hieno päätös!


such sensual wow


"THE COLD NEVAH BOTHERED MI ANYWAY!" *dun dun dun dunnnn*


Vieläkin Kiksua woo tää kuvateksti oli tarpeelline


Ja tässsä vielä Inèksen jumalaiset raitalipset <3 Jep, lipset.


- ~ - ~ - ~ -

Ja lopuksi vielä kahdetsadatneljät kiitokset teille 204'lle lukijalle! Jännää että noinkin monta kiinnostaa minun turhanpäiväiset pöljäilyni liian pitkillä postausväleillä. XD En nyt juuri mitään juhlapostausta aio väsätä koska ei oikein ideoita tai aikaa koska kik vie kaiken ajan :(((((.

2014-02-02

inès 1v ♡ !

jepajep, inès on ollut mulla tänään yhden vuoden ja yhden päivän !! alunperin oli suunnitelmissa jotain synttärikuvatarinaa tehdä mutta niina ja maria tuli just eilen käymään meillä ja niiden lähdettyä en jaksanut enää hahaha :D vaikka onkin vain kaksi kuvaa, ajattelin kuitenkin postata koska inès kuitenkin jakaa ykkösnukke -sijan junin kanssa ♡ en jaksa nyt mitään erityisempää postailla, sillä kauheen epäinspiroitunu olo nukkejen suhteen plus pitäis olla tälläkin hetkellä lukemassa matikkaa haha

ainiin, ja lukijamäärä lähestyy pelottavasti kahtasataa, nyt on jo 189 *q* !!! ideoita juhlikseen (joka mitä luultavammin myöhästynee) saa heitellä! :)

2014-01-04

new year's challenge & catching up

moihei kaikki, ja hyvää uuttavuotta !
ekaks vähän kuvasia joita flickrseuraajat on jo varmaan nähnyt, sitten jännä haastejutska jonka jälkeen kuvasia joita en ole minnekkään vielä ladannut :)

ai joo, anteeks kans tuon bannerin järkyttävyydestä, se ei sovi tähän ulkoasuun ollenkaan ja muutenkin parin minuutin äkkiväsäys mutta koitan saada uuden mahd. pian !


alkuun näin värikäs & hassuisa kuvanen yuista, tää kuva jotenkin muistuttaa mua ihan hirveesti siitä miku hatsunen lol -videosta :D

milkasöpönen sai uudet kiiluilusimmut, nää hiukset tosin ei enää majaile tytön päässä kun yui meni varastamaan ne

kiksutinpa se siinä, vaihoin niinan kanssa tuon romantic alicen essun yhteen haalaripukuun, ja oon tosi tyytyväinen! ihanan yksityiskohtainen tuo essu vaikkei kunnolla tässä kuvassa näykään.

joulutonttu nitanen päätti leipoa pipareita! pellille ei mahtunut kuin kuusi, mutta kuusi suutahan nitalla ruokittavana vain onkin .... se onkin sitten toinen asia tarjosiko nita näitä jouluisia pikkuleipiä noille viidelle lisäsuulle ....

päätin ilahduttaa pimeää vihaavaa inèstä levittelemällä jouluvaloja sängylle, ja siitähän tyttö innostui! leikki leijuvansa avaruudessa <3

joulun toivotuksia ankalta !

kukkaistyttö milka odottelee jo innolla kesää, aivankuin minäkin <3 tässä vaiheessa yui oli jo käynyt peruukkivarkailla joten stockperuukki

kokeilin mamun talitiaiselle milkan yuin peruukkia, mamu kuulemma tykästy tyttöön nii paljon tällä peruukilla että hankkii ehkä itelleenki tämän saman :D

ja se jännittävin . . .. . ....

tADaAAdaaaaDADa jeah

söpölimyyrä awwwwwww

elijoo, joululahjani dal cinnamoroll - juni ^^ cinna on tosiaan ollut grailini öööö ainakin kolmen vuoden ajan ????? ja vihdoin vihdoin vihdoinnnnn awhqdwj <3 :* tyhmhymiölol

--------------

elijoo, nyt siihen uudenvuoden haasteeseen! löysin tämän flickristä BJD -versiona mutta päätin suomentaa ja muuttaa pullipversioksi! en tagaa ketään mutta jos kiinnostaa niin tehkää tämä ihmeessä :)

1. Kauanko olet nukkeillut?
- ekan nuken eli asukan (jonka oon muuten myyny unohinko mainita) tilasin huhtikuun 2011 lopulla, saapui toukokuun 27.
2. Montako nukkea omistat?
- kuusi
3. Minkä nimisiä, ja mallisia nukkesi ovat?
- yui (puki), milka (kiyomi), kikumi (miku lol), inès (ddalgi), nita (ra muw) ja juni (cinnamoroll)
4. Minkä nuken olet omistanut kauiten? Kauanko?
- nitan, saapui vissiin 12.5.2012 ??
5. Mikä nukeistasi on suosikkisi?
- juni <3<4567
6. Odotatko minkään nuken postissa saapumista tällähetkellä? Jos näin, niin minkä mallista(/sia)?
- nopeydopey
7. Mikä on grail -nukkesi?

- oli pitkän aikaan cinnamoroll, mutta nyt varmaan shinku? tai greggia eöäh ??? idk mut cinnamoroll oli tosiaa toi ultimate grail heh
8. Oletko oppinut mitään uutta nukkeharrastuksen ansiosta?
- valokuvausta !! ja värisilmäki varmaa kehittyny idk AI JOO JA OMPELU joo
9. Oletko tutustunut uusiin ihmisiin nukkeharrastuksen ansiosta?
- yaaasss
10. Mitkä ovat nukkesuunnitelmasi tälle vuodelle?

- mmmh no shinku olis aikajees, sit dahlia cinderella ja classical white rabbit <666 ai joo ja paljon vaatteita tytsyille, yuille oikeenkokone peruukki (nykyne 9.5-10.5 koska tosiaa milkan eksä) ja nitalle uus peruukki. mby milkallekki ??? sil on atm yks jännä ginger mut en oo varma tykkäänkö tosta XD

------------

yupyap, sit näitä julkasemattomia kuvia! nää ei oo yhtä kivoja ku noi ekat mut päätin nyt tunkee kuitenki ahah :D

JOUU son yui ja tää on liikasöpö miksen ladannu tätä flickrii ONKO LIIKA MYÖHÄISTÄ awww joo vois huomenna lataa hmm

JA SE ON TAAS YUI WWOW  WO OMG ja tält tää siis näytää tol milkan peruukil, tykkäisin tästäki mut ei blurri ei ei

awwks enne wig swappinkii nykyää siis yuil milkan milkal nitan ja nital yuin

aaLLl i wnna do is luv yar boodeeeh woo oo iooooo o o o oo o what joo inès

mä tykkään susta niin että halkeen du dun dun dun dun

tää olis söpsö mutku toi tausta on nii rumaisan fugly

 
wusseeeap joo täs tää kinkerimilka aww ps noi silmät oli väliaikaset sil on nyt taas ne vihreet kiilut


HMMMM joo tän postaukse taso laski vähä loppuu mennes huomasitte ette varmaa n ette niin moiks

ja kitos 179 lukijaa wow