2024-06-16

nää on oikeesti tarkennuksessa tällä kertaa

 = aika heittää järkkäri menee kosk good GOD rakastan mun pokkaria. pitää mainita tästä joka postauksessa. kasvojentunnistuksen poisto ja kuvaustilan täysautomaattiin vaihto teki toivotut temput aijaiajai


13.6. juni (dal cinnamoroll)

ihanat kastehelmet! :3 täällä on ollu runsaasti lyhyitä sadekuuroja jotka on pitäny ilman mukavan raikkaana mutta silti lenkkiystävällisenä.

se et tää vekotin tarkensi kasvoihin ekalla yrityksellä vastavaloon oli kaikki todisteet mitä tarvitsin sille et tää ei todellakaan oo mikään lelukamera... piti vaan vähän defrostailla reilun vuosikymmenen käyttämättömyydestä

juni sai taas vaihteeks pyjamaryhmiksen jäljiltä pitää tän aliexpress paidan joka vois hyvin olla sen stock asu tässä vaiheessa... sukkikset coolcatin ja nasupinni omasta lapsuudesta!


16.6. fiff (nomyens football club pullip raphia)

asu tuunattu by yours truly! postasin asiasta twitteriin ja se jostain syystä räjähti pelottavaa

asuksi tuunatun hameen alkuperää en tosiaan tiedä mutta sukat classical white rabbit, kengät bouquet, korut dollsinrain as per usual ja käsilaukku lol omg wildflower.

ankkakevennys!! poikaystävä on vaatinu kävellä tän lammen kautta joka kerta ku ollaan käyty ulkona pikkuankkojen toivossa ja vihdoin tärppäs

kiitos paljon katselusta!! ja hyvää juhannusta jo nyt koska en varmaan postaa ennen jussia

2024-06-13

alkukesäkuun touhuja

rip tyhmät otsikot striikille

ajankohtaisimmat uutiset ensin alta pois, otin tänään päivitetyn ryhmäkuvan:

úna (paja), fiff (nomyens FC), cherie (shinku), nia (chibi risa vrg), juni (cinnamoroll), mallory (mm), enid (nina), plusle (leprotto)

tää eli mun päässä pyjamabilekuvana mut bilemeininki ehkä jäi vähän pois??? kun mulla noita yöasuja kuitenkin nukeille piisaa (ja úna elää eksklusiivisesti stockissaan anyway) niin joskus vielä otan ihanan kliseisen tyynysotakuvan kunnon lavastuksella, mieluummin tosin 2-3 nukella seitsemän sijaan. noin niinkuin muuten kuitenkin oikein onnistunut ryhmis! edellisestä selviytyi huikeat kolme nukkea i love playing hunger games with my dolls

🩷🩷🩷

seuraavana olisi luvassa välillä vahingossa tarkennuksessa olevia pokkarikuvia (huomasitteko et ryhmikseen harvinaisesti käytin järkkäriä we love a panostaja) cheriestä, enidistä ja niasta. mulla on muodostunut tavaksi ottaa toisinaan iltakävelyille mukaan random nukke hyllystä ja kamera taskuun niin kuvia farmautuu ihan itsestään🌺 eikä näitä tarvitse edes vaivautua muokkaamaan joten ne ilmestyy blogiinkin ihan itsestään, suosittelen lämpimästi pokkarointia kaikille!

cai-göran please cai-göran please increase the amount of meadow flower-eese

bamby girl cherie täytti muuten 10 vuotta viime kuussa!!! old hag.. 🩷 sen paita ja hame on barbieoletettuja, laukku bratz girls nite out yasminin, rannekoru dollsinrain ja sukkikset coolcatin. alpakka 2014 animeconista josta funnily enough löytyy postaus mun blogista lol. 

enidin esittelin jo blogissa usagina mut mua häiritsi vallattomasti kaks u-alkuista nukkea näin pienessä kokoelmassa joten pistin vaihtoon... hiusklipsit aliexpressistä (AT LAST... mun on pitäny tilata noita varmaan kolme vuotta) ja yukata tuli yahoo auctionsin krääsälotissa mutta takaran lapun ja pituuden perusteella se vois olla jenny-nuken?

näiden kuvien jälkeen turhauduin siihen mitenniin tää kamera muka tarkentaa kirkkaassa päivänpaisteessakin vaan salama päällä joten lähdin tutkailemaan kameran asetuksia ja huomasin että mulla oli kasvojentunnistus päällä. otin sen pois ja se saatto ehkä jopa auttaa?? nää seuraavat niakuvat on jo paljon parempia (tosin joissain näistä aurinko paistaa suoraan naamaan et sietäiskin):

nian paita ninan stock ja hame bratz fashion packista! asento ei taas vaihtunut yhtään kuvien välillä mutta kasvit vaihtu joten we good!

🩷🩷🩷

sit käytin äitiä the turns have tabled kukkatarhalla shobailemassa ja nappasin sinne mun nendo dolliksi tehdyn komi-sanin kuvauskaveriksi:

tässä vaiheessa hyvä huomauttaa et jep mulla ei ollu muita naamapaloja mukana
inspecting...
tää nimi oli ei-kasvi-ihmisenä mulle comedy gold

komi ansaitsee asutiedot siinä missä muutkin: paita aliexpress, mekko kellyn fashion pack ja "sukkikset" on pullip ditan stocksukat. 

🩷🩷🩷

kiitos kaunis lukemisesta ja katselusta! mulla ois vielä tämän samaisen kesäkuun alulta järkkärikontsaa fiffistä mut otin ne raw+jpeg ja jos nyt meen tavalliseen tapaan muokkaamaan ne jpegit kännykällä oon TAAS hävinny elinikäisessä taistossani rawin opettelun kanssa joten instead mädätän niitä työpöydällä? summer bucket list: käy kaikilla keskiviikon torikirppiksillä JA opettele käsittelemään raw-tiedostoja.