2014-07-15

papahh papahh

Heipä hei, mulla on tässä ihan älyttömästi postailtavaa joten jaoittelen kaiken materiaalin pienempiin postauksiin joita tässä nyt muutaman päivän välein aion postailla. Ekana vuorossa on Animecon, seuraavaksi julkaisemattomia nukkekuvasia, ja vikana sitten Kawacon + Tallinna (lue: 666 kuvaa Patareista ja ehkä pari hassua räpsyä vanhasta kaupungista koska hylätty neuvostoaikainen vankila jossa on teloitettu ihmisiä = perfperfperf).

Loogisinta olis varmaan kyllä postata nää aikajärjestyksessä eli ensin nukkekuvat, sitten Kawa ja vikana vasta Acon, mutta koska Animecon on nyt parhaiten muistissa niin se eka ja en viitsi kahta conipostausta peräkkäin postata joten nukkekuvat seuraavaksi. ^^

Liikuin Aconissa Adan, Ainon, Oonan ja Allin kanssa jotka majoittuvat meillä koska satun asustamaan täällä kaukana kaikesta eli kalakukkolandiassa :) Mukava con oli ja kiitos vielä teille nisujille conseurasta ja kauniista lauluista (laulettiin perjantaina singstaria ainakin 5 tuntia putkeen ja sen huomas lauantaina Oonan olemattomasta äänestä nams).

Mua kyllä silti harmittaa etten lähteny Suonenjoen mansikkakarnevaaleille.
Ne olis ollu paljo hienommat.
Kerpele.

LAUANTAI

https://farm4.staticflickr.com/3918/14631505586_c334c1f0d9_c.jpg
R.I.P., Makeke </3 Sinua tullaan muistamaan rakkaudella