2014-03-30

pääsiäismeteoriitti

// oon kaks kertaa vahingossa julkassu tän, eli jos teillä on lukulistas jotain pääsiäismeteoriittisekoilua ollut, niin TÄMÄ on tarkoituksellisesti julkaistu!

KT: Pääsiäismeteoriitti


Oli aivan tavallinen päivä Pumpulipulauksessa: Yui pelasi kännykkäpelejä tovereidensa kuollessa tylsyyteen.


Yui: Kyllä, kyllllä, kyllä -- VOIHAN KAALIPOTAATTI!!!

2014-03-29

j'aime to eat ranskalaisia och köttbullar at ikea

frenginnedish <3

Nyt jo toinen postaus !! wowewewewo kaks melkein viikon sisään #newrecord
Älkää kuitenkaan ala tottua tällaiseen postaustahtiin, bloggaaminen ei meinaan tunnu kamalan luontevalta mulle ja äää välillä tekee mieli vaan piilottaa blogi ja unohtaa se mutta koitan nyt pitää tämän edes jotenkin pystyssä!

Tässä peräti jopa vain tuoreita kuvia, extrana kylläkin viimeviikolta kaksi jämäyuita mutta nekin aika tuoreita, ayy?

Mutta aloittakaamme! Ekaks vähä Iines Ankkaa maanantailta sit jämäyuita (toi oikeesti kuulostaa jollekki roskapussimerkil...) ja vikaks Milkaa tiistailta ja sit oli kai viel Kiksu en ees muista heheh joo.



Ihana mekko on Etsyn PandoAndMom'ilta <3

2014-03-22

jauheena reuma kebabministeri tulee

(= kauheen ruma kevätmonsteri tulee t: typokuningattaret ada ja alli)

Heipähei kaikki oliot silläpuolen ruutua jälleen! Taukoa on taas tullut pidettyä hiukan mutta toisaalta milloinka tämä blogi muka ei olisi tauolla? Joten en ala selittelemään.

Muutoksia nukeissa on tapahtunut joitain, ainakin Milka sai uudet ripset kuten myös Kikumi joka sai myös "uudet" (= omat stockit) silmät vaikkei jälkimmäisenä mainitusta uusia kuvia tässä postauksessa olekaan. Blogistakin vaihdoin vihdoin bannerin ja blogin nimi vaihtoi muotoaan ranskalaiseksi, sama merkitys vieläkin tosin (jos Alliin on luottamista XDDDD moi-en-osaa-ranskaa oon vaa nii tekotaiteelline plus kyllästyin plastic universeen).

Nyt kuitenkin kuvasiin! Ensimmäiseksi pari valittua palasta flickrutinliinistä, uusimmasta vanhimpaan olkaatten hyvät:


Yui nauttii ihanasta kesäpäivästä maaliskuussa ☼ Heh, on täällä vielä piskuisia lumikökköjä siellätäällä, mutta tämä kuva näyttää sille että voisi olla otettu keskellä kesää! Tämä ja seuraava ovat tältä päivältä, siitä eteenpäin vähän vanhempia.


Tytöt nauttimassa epätavallisen lämpimästä (7 astetta plussan puolella ..!) kelistä piknikin muodossa :)


Suklaalehmäsöpölikin nautiskelemassa keväästä, tämä tosin on ihan kuun alusta, kuten taustalta pilkottavasta jäästä voikin ehkä bongailla.


Nita seisomassa. Keskellä korpea. Ihan vaan kun ei muutakaan tekemistä. Ai joo, Nitallakin uudet silmät mutta ovat hitusen liian pienet joten eivät ole pysyvät. Tässä kuvassa näkyy paremmin mitä tarkoitan liian pienillä.

---

Siinäpä ne flickristä napatut, lisääkin sieltä löytyy mutta nuo olivat omat suosikkini. :)
Nyt muutama blogille eksklusiivinen tapaus jotka piti kai postata flickriin mutta "se vähän jäi". Nämäkin uusimmasta vanhimpaan, uusin tänään, vanhin peräti joulukuulta :D


Hömelöhkö otos Yuista johonka heitin kuusisataakuusikymmentäkuusi filtteriä päälle. En voinut olla laittamatta koska 1) bokeh, 2) hömelöin ilme ikinä & 3) värit.


Samalta sessiolta kuin aikaisempi nitakuva, tälläkertaa neiti vain hankkii virtsatulehdusta istuskelemalla haara-asennossa lumessa. Hieno päätös!


such sensual wow


"THE COLD NEVAH BOTHERED MI ANYWAY!" *dun dun dun dunnnn*


Vieläkin Kiksua woo tää kuvateksti oli tarpeelline


Ja tässsä vielä Inèksen jumalaiset raitalipset <3 Jep, lipset.


- ~ - ~ - ~ -

Ja lopuksi vielä kahdetsadatneljät kiitokset teille 204'lle lukijalle! Jännää että noinkin monta kiinnostaa minun turhanpäiväiset pöljäilyni liian pitkillä postausväleillä. XD En nyt juuri mitään juhlapostausta aio väsätä koska ei oikein ideoita tai aikaa koska kik vie kaiken ajan :(((((.